Αυτή η βιολογική μπύρα είναι φτιαγμένη από κριθάρι που καλλιεργείται ανάμεσα στις ελιές ποικιλίας Arróniz, με βύνη που παράγεται με 100% βιολογικές διαδικασίες, με βιολογικό λυκίσκο που παράγεται στην περιοχή μας και χυμό ελιάς με πολυφαινόλες από βιολογικές ελιές, φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς.
Οι διαδικασίες ζύμωσης και παραγωγής που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτής της μπύρας συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Βιολογικής Παραγωγής, είναι απόλυτα σεβαστές προς το περιβάλλον, στο πλαίσιο της έννοιας της Κυκλικής Οικονομίας που εφαρμόζουν η Biosasun και οι Master Brewers με τους οποίους συνεργάζεται.
Η μπύρα μας περιέχει ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΕΛΙΑΣ, φυσικές βιοδραστικές ενώσεις με αντιοξειδωτική ικανότητα, ικανές να προλαμβάνουν λειτουργικές και δομικές αλλοιώσεις διαφόρων ασθενειών, καθώς και να συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας.
Αυτό το προϊόν είναι ο υδατικός χυμός που εξάγεται από τις ελιές και τα φύλλα, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες προερχόμενες από βιολογική ελιά σε υψηλές συγκεντρώσεις και παρασκευάζεται από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μέσω μηχανικών διαδικασιών και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες. Οι ελιές της ποικιλίας Arróniz παρουσιάζουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε βέλτιστο βαθμό ωρίμανσης, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις.
Κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις προσθέτοντάς το σε χυμούς, αφεψήματα και ζελέ οποιουδήποτε τύπου με αναλογία περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (Μια κουταλιά σούπας ανά λίτρο) και η συμπερίληψή του σε άλλα τρόφιμα και διατροφικά συμπληρώματα, από πιστοποιημένους παρασκευαστές.